Hakkımızda

Türkiye’nin, daha iyi bir dünya için sözünü ve sesini yükseltebilmesi, ekonomik ve insani açıdan gelişmiş toplumlar arasında yer alması için Milli Teknoloji Hamlesini gerçekleştirmesinin kaçınılmaz olduğuna inanan bir grup genç girişimci ve genç profesyoneliz.

Muhammet Saymaz Mütevelli Heyeti Üyesi

Muhammet Saymaz, 1989 yılında Bayburt’ta doğmuştur. Cumhuriyet Anadolu Lisesi'nden mezun olan Saymaz, 2013 yılında İşletme Fakültesini tamamlamıştır. Halihazırda İşletme alanında yüksek lisans programına devam etmektedir.

Birçok vakıf ve sivil toplum kuruluşunda kurucu olarak yer almış, çalışmalarında aktif görev üstlenmiştir. 2017 yılından bu yana Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı’nda Deneyap koordinatörlüğü ve İşletmeler Koordinatörlüğü gibi çeşitli görevlerde bulunmuştur.

2018 yılından itibaren TEKNOFEST kapsamında gerçekleştirilen ulaşım ve proje gibi faaliyet alanlarının koordinasyonunu yürütmekte olan Muhammet Saymaz, Temmuz 2023 itibarıyla TEKNOFEST İcra Kurulu Üyesi ve TEKNOFEST Genel Sekreteri olarak çalışmalarına devam etmektedir.

Evli ve iki çocuk babasıdır.